Lægerne på Dr. Ingridsvej overtages den 1/10 2021 af Steinar M Sandberg. I den forbindelse skifter vi navn til Farsø Lægehus, da planen er at flytte op i det nye sundhedshus januar 2024. Billedet er foreløbig koncept af det kommende sundhedshus, og der kan forekomme ændringer.

Åbningstider

Telefontid: 08.00 - 12.00.

Øvrige tidspunkter henvises til akutnummer eller lægevagt.

Konsultation kun efter aftale.

Kontaktinformation

  • Telefon: 9863 1822
  • Akutnummer: 51 93 18 67 (Kun ved akut uopsættelig sygdom udenfor telefontid)
  • Aflysning af tid via SMS til 71 94 73 00 (kan ikke ringes til)
  • Fax: 98 63 33 70

Praktiske Oplysninger

Telefontid

Sekretæren er tilgængelig på telefon mellem 08.00-12.00. Bestille tider, ændre tider og receptfornyelse foregår via hende. I øvrigt er hun behjælpelige med øvrige spørgsmål, og ofte kan hun vende problemstillinger med lægen i et ledigt øjeblik og vende tilbage med en plan.

Akuttelefonen er altid bemandet, og ved behov for akut opsættelig hjælp kan dette nummer anvendes udenom telefontiderne. Vi har et vagtfællesskab med klinikker i nærområdet, og dersom der ikke er svar på akutnummeret henviser vi til vagthavende klinik på hovednummeret.

E-konsultationer

Man har mulighed for E-konsultation via vor e-portal eller appen Min læge. Disse forespørgsler skal efter overenskomsten besvares indenfor 5 hverdage, så de kan ikke bruges til akutte problemstillinger.

Videokonsultationer

Vi har nu fået mulighed for videokonsultationer. Disse søges primært brugt i forbindelse med opfølgning på et i forvejen kendt problem da der er meget begrænsede muligheder for undersøgelse, men er velegnet til opfølgning eller prøvesvar.

Receptfornyelse

Recepter kan fornyes telefonisk hos Sekretæren, elektronisk via e-portalen eller via app Min Læge og Min Medicin.
Der er også mulighed for at bestille fornyelse af medicin skriftlig ved opmøde i klinikken, der er skema ved kortterminalen til det.
Vi tilstræber at elektronisk bestilte recepter er behandlet klokken 13.00 og klokken 15.00 alle hverdage

Vi har pligt til at følge op på indikation, effekt og bivirkninger på mediciner som vi udskriver, og vi tilstræber os at alle som tager fast medicin skal sees mindst en gang årlig. Derfor kan vi nogen gange afvise forespørgsler med besked om at bestille tid til opfølgning.

Er man i behandling på en sygehusafdeling eller et højt specialiseret ambulatorie skal receptfornyelse forgå ved den behandlingsansvarlige læge. Når man afsluttes fra et ambulatorie til opfølgning hos os, overtager vi også receptfornyelsen, men frem til det vil anmodninger rutinemæssig blive afvist.

Ved morfinbehandling efter kirurgi skal der fra denne afdeling foreligge en udtrapningsplan og recepter til man er færdig med behandling. Fornyelse af disse recepter vil også rutinemæssig blive afvist.

Vanedannende medicin udskrives kun ved fremmødetider, og kan ikke bestilles på de ovenfor nævnte metoder.
Dersom man får vanedannende medicin skal man være opmærksom på at man har nok medicin mens vi holder ferie, da disse ikke vil blive fornyet ved vores samarbejdsklinikker.